Samenwerking is goud waard!

Focus op specialisme en laat je bedrijf consistent groeien.

Ben jij een specialist op het gebied van digitalisering of automatisering? Of heb jij een eigen SaaS ontwikkeld? Dan is het natuurlijk lekker om een constante stroom van nieuwe opdrachten of klanten binnen te krijgen. Maar klanten vinden en binden kost veel tijd en moeite. Bovendien is de klantvraag vaak breder, en moet je ook nog eens op zoek naar partners.

Yellow Cubes biedt een netwerk met een goede balans tussen digitaal specialisten en ondernemers die belang hechten aan vernieuwing door digitalisering. Je vindt er aanvullende specialisten én komt in contact met klanten die je nodig hebt om je bedrijf consistent te laten groeien.

Netwerk met focus op digitalisering.

Maak kennis met andere digitaal specialisten om van elkaar te leren. Want samen weten we meer, dagen we elkaar uit, zijn we breder inzetbaar, maken we beter gebruik van capaciteit en kunnen we de markt veel beter van dienst zijn.

En niet onbelangrijk, Yellow Cubes is een netwerk met de beste click! Dit betekent dat we waarde hechten aan professionaliteit en gezelligheid, aan specialisme en samenwerken, aan vertrouwen en elkaar aanbevelen.

Vraag en aanbod vinden elkaar.

Ontmoet ondernemers die begrijpen dat vernieuwen een continu proces is. Hoe fijn is het om kennis te maken met beslissers en te horen waar ze naar op zoek zijn? Zo kom je in contact met bedrijven die enthousiast worden van de nieuwe mogelijkheden die jij ze kunt bieden.

Bedenk wel dat bedrijven vaak niet op zoek zijn naar applicaties, maar geïnspireerd raken door oplossingen en cases. Zo hoeft een ondernemer zelf de vertaalslag niet te maken en is hij sneller overtuigd.

Wie kunnen partner worden?

Een Yellow Cubes partner is een bedrijf met digitaal specialisten en focust zich op een SaaS of een specifieke techniek. Wil je graag meer zichtbaarheid creëren en proactief in contact worden gebracht met aanvullende partners en potentiële klanten? Dat kan!

Maar let op, niet iedereen kan partner worden. Yellow Cubes wil samenwerken stimuleren binnen het partnernetwerk en biedt daarom exclusiviteit. We maken dan ook graag persoonlijk kennis om te ontdekken of er een match is.