YCN Event

YC Netwerk gaat naar Barcelona!

Van 6 tot 8 oktober gaan we met Yellow Cubes Netwerk naar Barcelona en jij kan daar bij zijn! We hebben een té gek programma georganiseerd met interessante organisaties en ondernemers.

Donderdag 6 oktober
Donderdagochtend vertrekken we vroeg vanaf Eindhoven naar Barcelona. Na aankomst in je privé suite, gaan we een fietstocht maken door Barcelona. De avond sluiten we af bij De Kring, een Nederlandstalige netwerkclub, onder het genot van een hapje en een drankje.

Vrijdag 7 oktober
De volgende dag nemen we na het ontbijt deel aan een presentatie en rondleiding bij Medify. In de middag brengen we een bedrijfsbezoek aan Solar Mente. Na deze interessante dag gaan we gaan eten bij Roots & Rolls, waar eigenaar Erik van Leeuwen ons mee zal nemen in zijn ondernemersverhaal.

Zaterdag 8 oktober
Op zaterdag is er ruimte om cultuur te snuiven en te ontspannen. We kunnen een strandwandeling maken of een bezoek brengen aan de Sagrada Familia, afhankelijk van het weer. In het einde van de middag vliegen we terug naar Eindhoven.


Bekijk hier het volledige programma.

LET OP!

Wil je mee? Laat dit dan zo snel mogelijk weten, zodat we kunnen boeken. Zo voorkomen we dat prijzen voor tickets stijgen of er geen beschikbaarheid meer is in het hotel.

Heb je nog vragen met betrekking tot de trip naar Barcelona? Stuur een mail naar info@yellowcubes.com, dan helpen we je graag!

Ik ben geïnteresseerd in dit event

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.